top of page

Feng shui

 ”Ett hem ska leva med oss.

Det ska spegla oss nu och vart

vi är på väg, inte vem vi har varit!”

Vad är Feng shui?

Feng shui är en flera tusen år gammal lära från Kina. Där den grundläggande tanken är att vi påverkas av allt omkring oss - färger, former, material, möbleringar och energifält.

Varför använder man Feng shui?

Feng shui hjälper oss att förstå hur vi påverkas av vårt hem, vår arbetsplats, men också av naturen och de närliggande omgivningarna. Eftersom det handlar om balansen mellan det yttre och det inre och där allt i vår omgivning på ett eller annat sätt påverkar oss, så är det ju viktigt att vi vistas och bor i så gynnsamma miljöer som möjligt.

Så har du den ordning omkring dig som du behöver, för att nå din balans och harmoni i själen.

Hur använder man sig av Feng shui?

Man använder sig av olika "verktyg". De fem elementen, Qi-flöde, Kraftpositioner, Yin & Yang, Ba Gua (tredörrars eller kompass), Flying star, Eight mansion. Genom dessa olika verktyg kan man läsa ut mycket om våra hem och hur vi mår och har det.

En stor viktig del i Feng shui är även att rensa. När vi städar och röjer ut befriar vi oss från negativa känslor och bereder plats för nya och positiva.

Men Feng shui handlar inte om att kasta ut allt man har och köpa nytt. Utan att använda sig så mycket man kan av det man har. Genom att bara flytta på saker kan man få en helt annan energi i huset. Man arbetar för att få en fin balans mellan alla "verktygen".

Feng shui konsultation

Vi kommer till er och gör konsultationen. Vid tidsbokningen går vi igenom vad ni vill ha hjälp med och kommer då överrens om tiden. Man räknar med 1-3 timmar, beroende på vad ni vill ha hjälp med och om det gäller ett rum, ett hus, ett företag eller en trädgård. Inför en konsultation är det bra om ni kan maila oss en husritning.

Ni kommer få hjälp med vad ni behöver oavsett om ni vill renovera, bygga nytt eller med enkla medel få en balans av det ni har. Vårt mål är att göra det bästa man kan med det man har, det kommer man ofta långt med.

Pris: 1000 kr/ timme

bottom of page